HETI BETEVŐ
HETI BETEVŐ
Kendermagvaj

Eddig legegyszerűbb, de talán a legfinomabb receptünk következik: a mindössze egy hozzávalóból készülő kendermagvaj. Amit persze ezerféle módon lehet ízesíteni: sósan és édesen is kiváló. Semmi másra nincs szükséged, mint egy magdarálóra vagy erős késű aprító- vagy turmixgépre (min. 600 W). Ha a…

Esszenciális aminosavak
Esszenciális aminosavak
Avagy nélkülözhetetlen fehérjék – a kendermagban

A kendermag omega-3 és omega-6 zsírsavtartalmát, annak kiegyensúlyozott és az emberi szervezet számára ideális arányát nem lehet eleget hangsúlyozni – már mi is sokat emlegettük ezt az egészségmegőrzés szempontjából rendkívül fontos tulajdonságot. Ám nem csak ebben a tekintetben dobogós…

Gondolatok a kenderről

A Blogot a Weekender Kft hozta létre. Elkötelezettek vagyunk a kender termesztése iránt. Célunk, hogy az általunk megismerteket minél szélesebb körben megismertessük, megosszuk tapasztalatainkat.

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása