HETI BETEVŐ
Kendermagos hummusz - fehérbabból

Egy végtelenül egyszerű és gyors, négy összetevős hummusz az eheti receptünk, a szokásos csicseriborsó helyett ezúttal fehérbabból. A fehérbabra azért esett a választásunk, mert a kendermag nyers, különleges ízét szerettük volna kidomborítani ebben a nyári estékre optimalizált mártogatósban, a csicseriborsó karakteres íze nélkül. Íme!

kender-hummusz_1.png

Összetevők:

100 g konzerv vagy főtt fehérbab

30 g hántolt kendermag

2 evőkanál tahini

fokhagyma, só

Elkészítés:

Az összetevőket aprítógépben összeaprítjuk, ha szükséges, vízzel vagy a konzerv bab levével higítjuk.

Pirítóssal, zöldségrudakkal, ropogós keksszel az igazi!

kendermagos_hummusz_1_1.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kendermagom.blog.hu/api/trackback/id/tr3317877765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Gondolatok a kenderről

A Blogot a Weekender Kft hozta létre. Elkötelezettek vagyunk a kender termesztése iránt. Célunk, hogy az általunk megismerteket minél szélesebb körben megismertessük, megosszuk tapasztalatainkat.

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása